EN
Waar moet je op letten als je kinderen in de speeltuin zijn
17juni 2022 / Bekijk: 179

1


2


Als u kinderen naar het park brengt, moeten ouders of voogden de omliggende gebieden observeren. Hierbij valt te denken aan de stabiliteit van de commercial speelplaats, het onderhoud van de bodemverharding en of iets verouderd lijkt. Ouders zijn een betrouwbare bron voor het helpen van parkbeheerders bij het vinden van problemen om hen te helpen de kwaliteit van het park op te lossen en te verbeteren speeltoestellen en andere speelset in de achtertuin. Hier zijn de dingen waarmee u rekening moet houden als uw kinderen in de tuin spelen.


1. Wees voorzichtig waar je stapt

Als uw kinderen in het park spelen, letten ze op waar ze stappen om te voorkomen dat ze vallen of struikelen. Controleer vlak voor het spelen van glijbanen de omgeving op zichtbare obstakels of scheidingswanden waarop u uw kinderen kunt wijzen om op te letten.


2. Wees je bewust van je omgeving

Let goed op je kinderen en hun omgeving. Nogmaals, dit lijkt vanzelfsprekend, maar het is gemakkelijk om verstrikt te raken in ontspannen, lezen of scrollen door je telefoon terwijl je in de buurt van de speelgoedapparatuur zit terwijl je kinderen spelen. 


3. Volg de borden en veiligheidsregels op

Leer uw kinderen over de tekens en help hen de richtlijnen te volgen. Als ouder moet je op de hoogte zijn van alle veiligheidsregels en ervoor zorgen dat je kinderen geen gevaar lopen. Maak ook uw eigen veiligheidsregels voor uw kinderen en maak ze hiervan op de hoogte.

Ga alstublieft weg
Bericht

Telefoon/WhatsApp/WeChat:

tel: + 86-13566236059

Contact:

Tony Zhang

WeChat

Producten

Project

Nieuws

Populaire categorieën

-

-

Zhejiang Feiyou Kangti voorzieningen Co., Ltd.
IT-ondersteuning door Ondersteuning
Volg ons
Copyright© 2022 Zhejiang Feiyou Kangti Facilities Co.,Ltd door injnet - Bloggen | Privacybeleid | Algemene Voorwaarden
Home
Producten
E-mail
Contact
Scancode
Top