EN
Waar vind je een moderne tuinspeeltuin
17juni 2022 / Bekijk: 96

Modern speelplaats maakt onbeperkt en veilig plezier in de open lucht mogelijk, niet alleen voor kinderen van alle leeftijden, maar ook voor jongeren.

Plezier op schommels en alle apparaten die op de speelplaats worden geplaatst,vooral in het gezelschap van collega's, is een geweldige manier om vrije tijd door te brengen en ondersteunt tegelijkertijd de psycho-fysieke ontwikkeling van een jongere.


2


Kinderspeelplaatsen kunnen we niet alleen op scholen en kleuterscholen tegenkomen, maar ook in parken en tuinen, want het is al lang bekend dat spelen met leeftijdsgenoten in de open lucht zorgt voor een betere sociale en motorische ontwikkeling van een kind, ontwikkelt zijn creativiteit en vormvaardigheid.


3


Bij het ontwerpen van speeltuinen van de fabrikant moet het echter niet alleen zorgen voor een aantrekkelijke en kleurrijke uitrusting, maar ook voor de betrouwbaarheid van de uitrusting. Daarom is het zo belangrijk om de ruimte te kiezen waar kinderen spelen, of het nu een stadspark of een huistuin is, gecertificeerde speeltuinen. 

garden playground Feiyou-bedrijven stellen je in staat om veilig buiten te spelen dankzij de interessante en functionele uitrusting die deze speeltuin creëert.

Ga alstublieft weg
boodschap

Telefoon/WhatsApp/WeChat:

tel: + 86-13566236059

Contact:

Tony Zhang

WeChat

Producten

Project

Nieuws

Populaire categorieën

-

-

Zhejiang Feiyou Kangti voorzieningen Co., Ltd.
IT-ondersteuning door Ondersteuning
Volg ons
Copyright© 2022 Zhejiang Feiyou Kangti Facilities Co.,Ltd door injnet - Blogs | Privacybeleid | Algemene voorwaarden
Home
Producten
E-mail
Contact
Scancode
Top